Leírás és Paraméterek
Habár tudjuk, hogy egy igazi (vad)kovászos kenyérnek párja nincs, tekintettel arra, hogy a kovászos kenyérsütés technikáját (egyelőre) nem ismerők számára is lehetőség nyíljon a kenyérsütésre, felkutattunk egy kiváló minőségű élesztőt. Valljuk, hogy a házilag élesztővel, jó minőségű lisztből sütött kenyér nagyságrendekkel magasabb értéket képvisel a nagyipari kenyérfélékhez képest.
Saccharomyces cerevisiae sejtekből klasszikus mikrobiológiai kritériumok alapján gondosan válogatott törzsek felhasználásával gyártott aktív száraz instant élesztő.
Kiváló eredményeket biztosít a kenyér és sütőipari termékek valamennyi folyamatában; ezenkívül kiváló természetes kenyér aromát ad a termékeknek.
GLUTÉNMENTES TERMÉK!
Összetevők | élesztő (Saccharomyces cerevisiae), emulgeálószer E491 |
Származási hely | Olaszország |
Felhasználás | 1-2 % lisztmennyiségre számolva |
Tárolás | hűvös, száraz helyen, 25 fok alatt tárolandó. Felbontás után jól lezárva, hűtve (0-10 fokon tárolva, 6 hétig eltartható a teljesítmény vesztesége nélkül. |
Fagyasztva hosszabb ideig aktív marad! | |
GLUTÉNMENTES! | |
Termékösszetétel | |
Szárazanyag tartalom | 95 % |
Zsírtartalom | 6,5 % |
ebből telített zsírsavak | 1,3 % |
transz zsírsavak 0,0% | |
Szénhidrátok | 12 % |
ebből cukor | 0,5 % |
Élelmi rostok | 25 % |
Fehérje | 49 % |
Só | 0,3 % |
Fermentációs teljesítmény ml CO2 > 1250 (AB Mauri belső eljárás) | |
Energiaérték 100 g-ban | 353 kcal / 14789 kJ |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!