BLOG
Hasznos információk, receptek, tippek, tanácsok és sok érdekesség.

Péter visszajelzése
"Legkedvesebb lisztjeim a Királybúza, a tönköly és a durum. Nagyon jó velük dolgozni, mindig megbízható eredményt produkálnak, és más lisztekhez képest számomra kellemesebb az ízviláguk."

Pogácsa a Csipogóknak
Volt már ilyen cikkünk néhány éve, de biztosan nem látta mindenki, és most volt időm újra kotyvasztani a kertünk kedves lakóinak is. Remek, meditatív szórakozás, kicsit olyan, mint szappant készíteni! Arról nem is beszélve, hogy a madarak teljesen odavannak érte.

Az ünnepek alatt elfogyó mosószer története
Már karácsony előtt volt egy olyan sejtésem, hogy ésszerűen kell bánnom a mosószeremmel,
hogy kitartson az ünnepek végéig. Boltba menni nem, mosni viszont akartam...

Már megint kockás zoknit?
Hétvége már december! Én még sehol sem állok, de még fejben sincs meg, hogy kinek mit...

Az Adalékanyagmentes Lisztek mint az Egészséges Étkezés és a Természetesség Alapjai
Az ételek készítésekor az alapanyagok megválasztása, minősége és összetétele kritikus szerepet játszik az egészséges táplálkozás és az általános jó közérzet szempontjából. Az adalékanyag mentes lisztek, amelyek...

Adalékanyagok a sütés szolgálatában - egészséggel

Liszt és kalória

Nyári fehér kenyér

Dió és szezám, mint ízesítés
