Leírás és Paraméterek
Felhasználás
300 g Gm fánk alap, 2 tojás (vagy tojáshelyettesítő por, áztatott lenmag, stb.), 1,2-1,4 dl víz.
Az összetevőket gyúrd össze, jól dagaszd ki. Nyújtsd Kb 1 cm vastagságúra, majd szaggasd ki fánkszaggatóval. Bő, forró olajban mindkét oldalát süsd aranybarnára. Dia-Wellness porcukorhelyettesítővel is díszítheted.
Összetevők | |
tápiókakeményítő, rizsliszt, édesítőszer | eritrit, szteviol-glikozidok, kukoricakeményítő, élelmi rost (bambusz, útifűmaghéj, alma, oligofruktóz, kukorica), burgonyakeményítő, útifűmaghéjliszt, emulgeálószer:E 475, E433, stabilizálószer:xantán, hidroxipropil-metil-cellulóz, konjak liszt, térfogatnövelőszer:Na-hidrogén-karbonát, HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN (marha) 0,8 %, burgonyafehérje, cukor, só, étkezési sav:citromsav |
Tápérték | |
energia | 1197 kJ / 284 kcal, zsír:2,8 g, melyből telített zsírsavak:0,0 g, szénhidrát:*67,0 g, amelyből cukrok:1,1 g, poliolok:13,3 g, rost:16,8 g, fehérje:2,7 g, só:0,99 g *nem felszívódó szénhidrát:13 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!