Leírás és Paraméterek
A himalája sócsempe vagy sólap egyedi módszerrel mutatja meg nekünk a húsok, zöldségek párolását és sütését. A sócsempén sütés eltér a hagyományos olaj vagy zsír használatától, az étel megpuhul, megsül, nem ég le, nem feketedik meg. Sokkal egészségesebb a megszokott sütési formáknál, amit vendégeink, családunk értékelni fognak.
Több, mint 400 ° C fokot is kibír és rendkívül jól; megtartja a meleget. ha már felhevült, ráhelyezzük a hal-, csirke-, sertés- akár a tenger gyümölcseit, a zöldségeket és néhány perc alatt megsülnek.
Használata:
Akár gázlapra helyezzük, akár elektromos sütőbe, nagyon hamar felmelegszik. A sócsempéket forrósítsuk fel a sütővel együtt, gázlángon lángelosztóval használjuk, kb. 20-25 perc alatt melegszik fel közepes lángon, elektromos főzőlapon külön fémlapot is használjunk.
Kerti grillen nyílt lángon használjuk, a sócsempéket forrósítsuk fel a grill rácson, nem kenünk húsra olajat, zsírt, a hússzeletet közvetlenül a sócsempékre tesszük rá.
Hűtőben hűthető, remek olyan ételekhez tálalásához, ami sózást igényelne és hidegen kell tartani.
Meddig elég egy-egy sócsempe?
Ha tisztításkor nem áztatjuk hosszan a vízben, akkor sokáig. (4-5 használat után még nyoma nincs annak, hogy fogyna, vékonyodna a sócsempe).
Szárítsuk meg, és tegyük száraz helyre a következő sütésig.
A sócsempe antibakteriális!
Szavatossági Idő: minőségét megőrzi korlátlan ideig
Összetétel: 100% Himalaya kristálysó
Terméksúly: 1,2 kg
Méretek | 20 x 10 x 2.5 cm |
Súly | 1,2 kg |