Leírás és Paraméterek
Kenyér frissentartó zsák: pamutból, PUL béléssel
Ha eddig a kenyered kiszáradt, vagy bepenészedett a nylonzacskóban, itt a remek megoldás!
Ennek a kenyérzsáknak a külsejét gondos kezek pamutvászonból varrták.
Bélése Eco PUL anyag, vízálló (akár a nedves fürdőruhádat is beleteheted, uzsonnazsáknak is használhatod), bent tartja a nedvességet, megóvja a pékárut a kiszáradástól, így 3-4 napig friss marad benne. Ez egy élelmiszerbiztos, bőrbarát, páraáteresztő, lélegző, mikroszálas anyag, fékezi a penészgombák elszaporodását. Belső felülete sima, ezért könnyen tisztán tartható.
Tisztítása:
A kenyérzsákot kimoshatod kézzel, langyos vízben, vagy mosógépben, max. 30 C°-on, lehetőleg mosózsákban.
Öblítőszert ne használj! Vegyileg nem tisztítható. Szárítógépben nem szárítható!
TILOS vasalni a bélést, mert tönkremegy! Szennyeződés esetén elég a belső felületét nedves ruhával áttörölni, és megszárítani.
A pamut külső részt külön ki lehet vasalni, kifordítva, lehúzva azt a béléstől.
Sütés után a kenyér kihűlését várd meg, és csak utána tedd a zsákba, hogy a belül lecsapódó párától nehogy bepenészesedjen.
Leld benne örömöd!
#zero waste