Leírás és Paraméterek
A kecsketejnek már az ókorban is ismert bőrszépítő hatása volt. Kleopátra és későbbi korban Sissy kiváló bőrszépítő hatása miatt csak ebben fürdött.
A kecsketejből készült szappanoknak gyulladáscsökkentő hatása van, ezért száraz és érzékeny bőrre ajánlott. Selymessé és puhává teszi a bőrt. Q10 enzim és 70 telítetlen zsírsav található, kedvező olvadáspontja miatt 37 C o -on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.
Magas ásvány és elektrolit tartalma van. Természetes forrása az alfa-hidroxi savnak, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső hámrétegét és segíti a friss bőr képződését.
Legtöbb javulást ekcémában, pikkelysömörben szenvedőknél tapasztaltak, de volt már fémallergiában szenvedőknél is javulás. Hajmosásra ajánlott, megszünteti a viszketést a fejbőrön. Lábgombára, bőrpirosságra is hatásos. Nincs szükség többé testápoló krémre.
Természetes alapanyagokból, kecsketej hozzáadásával készült, érzékeny bőrűeknek ajánljuk mindennapos használatra, regenerálja, méregteleníti, ezáltal bársonyossá, és rugalmasabbá teszi a bőrt. Természetes alapanyagokból készült, mesterséges színezék és illatanyagmentes.
Ez a szappan elsősorban a narancsbőr kezelésére ajánlott, a fahéj fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású, valamint vérbőséget okoz a bőrben. Természetes pórus összehúzó hatása segít kezelni és kiegyensúlyoznia a faggyúmirigyek működését.
Fahéj őrlemény tartalma miatt enyhén bőrradírozó hatású és kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket.
A mák a kozmetikai iparban elsősorban bőrradírozó hatása végett alkalmazzák. Fahéj illóolaj fertőtlenítő, parazita és vírusellenes, bőrvörösítő, gyulladásgátló, általános tonizáló.
Kerüljük a szemmel, nyálkahártyával való érintkezést.
Száraz, hűvös helyen tároljuk! | |
Összetevők | Caprae lac whey (kecsketej savó); Elaeis Guineensis oil(pálmaolaj); Helianthus Annuus seed oil(napraforgóolaj); Olea Europaea oil( olívaolaj); Sodium hydroxid; cinnamomum (fahéj); Casia essentialis oleum (fahéj illóolaj); papaveris lacrimae (mák) |
OÉTI | 312/2010 |