Hozzávalók:
1 padlizsán
1-2 tofu (füstölt)
napraforgómag
agave szirup
grill pác
szója szósz
fűszerek és zöldségleves kocka
Elkészítése:
1. A tofut és a padlizsánt kockára vágtam, majd olajon megpirongattam őket.
2. Félidőben megöntöztem kellemes mennyiségű (khm) agavésziruppal és egy kevés grill páccal.
3. Füstölt paprika, só, rozmaring, kakukkfű, kevés szójaszósz és napraforgómag kerültek rá.
4. A kukoricadarát vízzel és egy fél zöldségleves kockával megfőztem, kevés toscán fűszerkeveréket adtam hozzá (oregano, bazsalikom, majoranna, rozmaring, borsikafű, kakukkfű, zsálya).
5. Az elkészült puliszkát szilikon formába öntöttem, és hagytam kihűlni/megszilárdulni.
6. Tálaláskor szeletekre vágtam, és ráhelyeztem az átsült zöldségeket.
Csuda harmonikus ízek születtek! Próbáld ki Te is!