Padlizsános tofu agávés pácban puliszka ágyon

Padlizsános tofu agávés pácban puliszka ágyon

"Reform ebéd", amitől a mi szánk is tátva maradt :)

Hozzávalók: 

1 padlizsán

1-2 tofu (füstölt)

napraforgómag

agave szirup

grill pác

szója szósz

kukoricadara

fűszerek és zöldségleves kocka

Elkészítése:

 1. A tofut és a padlizsánt kockára vágtam, majd olajon megpirongattam őket.

 2. Félidőben megöntöztem kellemes mennyiségű (khm) agavésziruppal és egy kevés grill páccal.

 3. Füstölt paprika, , rozmaring, kakukkfű, kevés szójaszósz és napraforgómag kerültek rá.

 4.  A kukoricadarát vízzel és egy fél zöldségleves kockával megfőztem, kevés toscán fűszerkeveréket adtam hozzá (oregano, bazsalikom, majoranna, rozmaring, borsikafű, kakukkfű, zsálya).

 5. Az elkészült puliszkát szilikon formába öntöttem, és hagytam kihűlni/megszilárdulni.

 6. Tálaláskor szeletekre vágtam, és ráhelyeztem az átsült zöldségeket.

Csuda harmonikus ízek születtek! Próbáld ki Te is!