Leírás és Paraméterek
A nádat lepréselik, majd a kisajtolt nedűt gőzzel granulálják. A finomítatlan nádcukor ásványi anyagokat, B-vitaminokat tartalmaz.
Csomósodás gátlót nem tartalmaz, ezért összeállhat.
Módszerek a megkeményedett barna nádcukor lágyítására:
1. Tedd a cukrot egy tálba, takard le nedves papírtörlővel
vagy nedves konyharuhával, és hagyd a mikróban 20 percig.
2. Tedd a cukrot légmentesen záródó edénybe 1 szelet friss kenyérrel.
Kb. 1 nap múlva, ha a cukor átvette a nedvességet, vedd ki a kenyeret
(nehogy megpenészedjen).
3. Előzőleg vízben áztatott terrakottacserépbe vagy annak alátétjébe
téve a cukrot, átveszi annak nedvességtartalmát.
Származási hely | Franciaország |
Összetevők | 100% finomítatlan barna nádcukor |
Tárolás | Száraz hűvös helyen! Így tárolva minőségét korlátlan ideig megőrzi. (Az esetleges csomósodás nem minőségbeli hiba) |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!