Leírás és Paraméterek
A mákolajban található foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Jótékony a sebek gyógyulásában. Nyugtathatja az elmét. Segíthet az elalvásban. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, izomfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. Erősíti a szervezet védekező mechanizmusát.
Intenzív mák íze miatt nagyon finom süteményekre csepegtetve, joghurtba keverve. Én személy szerint magában is imádom.
Származási hely | Magyarország |
Összetevők | Hideg sajtolással - vegyszer és adalékanyagok nélkül - készült mákolaj |
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben | Energia 3400 kJ/850 kcal Zsír 93 g, melyből zsírsavak 8 g. Szénhidrát 0,0 g, melyből cukrok 0,0 g. Fehérje 0,0 g. Só 0.0 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!